2022-03-02 474 浏览
𝘁𝗼𝗱𝗮𝘆'𝘀 𝗱𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁 𝗶𝘀 𝗯𝗿𝗼𝘂𝗴𝗵𝘁 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂 𝗯𝘆 𝗺𝘆 𝗳𝗮𝘃𝗼𝗿𝗶𝘁𝗲 𝘁𝗮𝗿𝗼 𝗯𝗮𝗹𝗹𝘀 𝘀𝗵𝗼𝗽- @mryuen_ taro 🍡 𝘁𝗵𝗲𝘆 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝘀 𝗮 𝘃𝗮𝗿𝗶𝗲𝘁𝘆 𝗼𝗳 𝗵𝗮𝗻𝗱𝗺𝗮𝗱𝗲 𝘁𝗮𝗿𝗼 𝗯𝗮𝗹𝗹𝘀 𝗶𝗻 𝗱𝗶𝗳𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁 𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝘂𝗿 𝘀𝘂𝗰𝗵 𝗮𝘀 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮, 𝗵𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮, 𝘀𝗲𝘀𝗮𝗺𝗲, 𝗮𝗻𝗱 𝘁𝗵𝗲𝗶𝗿 𝘀𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝘁𝗮𝗿𝗼 𝗽𝗮𝘀𝘁𝗲 𝗶𝘀 𝘁𝗼 𝗱𝗶𝗲 𝗳𝗼𝗿! .由网店开始食到佢哋搬入旺中有实体店,慢慢研发更多唔同口味嘅芋圆同配搭,生意好咗出名咗但水准依然,要食手工芋圆我一定会推介 @mryuen_ taro ! 佢哋嘅芋圆与别不同之处系食得出芋头、番薯、紫薯嘅味道,真系每一粒都有分别,口感烟韧但又唔过分,每朝新鲜手打芋泥微甜软绵,混入粒粒芋头增添口感,仲好香奶味,食过一定返唔到转头!另外佢哋最受欢迎嘅包心芋圆真系无得输,外层薄薄嘅番薯圆包住几乎爆馅嘅芋泥,同芋泥球唔同嘅系佢无芋头粒,咬落更绵密,虽然大大粒但好易食上瘾!另外试咗绿茶、焙茶、同朱古力味芋圆,一样食得出真材实料,但我都系钟意招牌包心三
由网店开始食到佢哋搬入旺中有实体店,慢慢研发更多唔同口味嘅芋圆同配搭,生意好咗出名咗但水准依然,要食手工芋圆我一定会推介 @mryuen_ taro ! 佢哋嘅芋圆与别不同之处系食得出芋头、番薯、紫薯嘅味道,真系每一粒都有分别,口感烟韧但又唔过分,每朝新鲜手打芋泥微甜软绵,混入粒粒芋头增添口感,仲好香奶味,食过一定返唔到转头!另外佢哋最受欢迎嘅包心芋圆真系无得输,外层薄薄嘅番薯圆包住几乎爆馅嘅芋泥,同芋泥球唔同嘅系佢无芋头粒,咬落更绵密,虽然大大粒但好易食上瘾!另外试咗绿茶、焙茶、同朱古力味芋圆,一样食得出真材实料,但我都系钟意招牌包心三色芋圆多啲,一碗有埋仙草做底,满足晒咁多个愿望🤤
梳打三色朱古力味芋圆
梳打三色朱古力味芋圆