2017-08-08 346 浏览
.琴晚试左间平,靓,正既马来西亚菜餐厅 ,叫左太多𩠌,长话短说,总括左几款必必必必试菜式! .龙虾窝面同龙虾炒贵刁,只系$138!!! 咁既价钱有原只波士顿龙虾,仲要坚多虾肉,鲜甜弹牙!!! (连龙虾头都有肉食)😍😍😍 贵刁好惹味,好香,少辣; 窝面有米粉同米线,捞埋食口感几特别。.海南鸡(例牌) $88,真心好滑,冇乜骨! 同新加坡既天天差不多! 加埋白饭就perfect,有三种酱料任君选择.沙嗲牛肉同鸡肉串d酱汁不得了,捞饭食一流.极少饮冻野既我,都试左杯美禄恐龙,好大杯, 劲多美禄粉(占三分之一杯),但唔算好漏。甜品仲试埋美禄恐龙芝士蛋糕,第一次食美禄味甜品hahahahha.***温馨提示: 要试龙虾既朋友仔记得预早book,中环分店每日限售 20 只!

沙嗲牛肉同鸡肉串d酱汁不得了,捞饭食一流