2021-01-30 699 浏览
眨吓眼又就嚟有假放喇🤩 今年农历新年会少啲周围去,一于喺屋企都感受吓新年气氛,今年陪我嘅系Paul Lafayet嘅金牛迎春礼盒 2021🐂个礼盒超吸睛,唔系一般成个红当当咁,用上金黄色配搭,啲用色成个皇帝咁款🤣 六角型仲好有设计感𠻹!打开礼盒,打头阵嘅系mix咗cookie同macaron嘅✨Cookirons✨ 超!好!食! 一路影相一路已经闻到好香,底层嘅朱古力曲奇比起纯macaron更香脆,口感更加有层次!中间嘅马达加斯加云呢拿忌廉好绵滑,个甜味令人念念不忘🤤第二层有法国🇫🇷嘅糖果,分别有Weiss 精选朱古力、牛奶榛子朱古力、开心果杏仁鸟结糖,total有36件,三三不尽、六六无穷,好意头🤣🤣Last𠮶层系好有收藏价值嘅别注版金牛陶瓷碟,礼盒仲附上底托,方便大家拎嚟display☺️每个礼盒$688,31/1前选购,仲有得早买平两旧,$488 就搞掂!每个礼盒仲附上限量版利是封一套十个,送完即止~如果你钟意睇我嘅食评,不妨关注我,支持吓我,谢谢你☺️💕

如果你钟意睇我嘅食评,不妨关注我,支持吓我,谢谢你☺️💕
外卖自取