2022-09-19
𝘁𝗵𝗲 @Martellofficial 𝗽𝗼𝗽-𝘂𝗽 𝗵𝗮𝘀 𝗮𝗿𝗿𝗶𝘃𝗲𝗱 𝗮𝘁 @bar_coffee_dessert 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗼𝗱𝗮𝘆 𝘁𝗼 𝟯𝗿𝗱 𝗼𝗰𝘁! 𝗹𝗼𝘃𝗲𝗱 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆 𝗶𝘁𝗲𝗺 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗺𝗲𝗻𝘂 - 𝗰𝗼𝗰𝗸𝘁𝗮𝗶𝗹𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗯𝗼𝗼𝘇𝘆 𝗱𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁𝘀 𝘁𝗵𝗮𝘁 𝗺𝗮𝗱𝗲 𝘂𝘀 𝗳𝗮𝗹𝗹 𝗶𝗻 𝗹𝗼𝘃𝗲😍 𝘁𝗵𝗲 𝗼𝗻𝗲𝘀 𝘄𝗲 𝘁𝗿𝗶𝗲𝗱 𝘄𝗲𝗿𝗲 𝘀𝘄𝗶𝗳𝘁 𝗼𝗹𝗱 𝗳𝗮𝘀𝗵𝗶𝗼𝗻𝗲𝗱, 𝗵𝗲𝗿𝗯 & 𝘀𝗽𝗶𝗰𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗰𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝘀𝗮𝗹𝘁𝗲𝗱 𝗰𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹! 𝗰𝗮𝗻'𝘁 𝘄𝗮𝗶𝘁 𝘁𝗼 𝗯𝗲 𝗯𝗮𝗰𝗸 𝘁𝗼 𝘁𝗿𝘆 𝘁𝗵𝗲 𝗿𝗲𝘀𝘁 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗺𝗲𝗻𝘂🥃.日啡夜酒系列✨ 对住圣保罗堂嘅斜路cafe @bar_coffee_dessert 由即日起至10月6日摇身一变成为 @Martellofficial pop-up store,总共有七款特制cocktail同甜品,我哋试咗用燕子杯装住嘅herb & spice、收埋系笼仔入面嘅swift old fashioned、同打卡一流嘅chocolate
日啡夜酒系列✨ 对住圣保罗堂嘅斜路cafe @bar_coffee_dessert 由即日起至10月6日摇身一变成为 @Martellofficial pop-up store,总共有七款特制cocktail同甜品,我哋试咗用燕子杯装住嘅herb & spice、收埋系笼仔入面嘅swift old fashioned、同打卡一流嘅chocolate with salted caramel,放工约friend饮返杯又多个聚脚点~