2022-07-20
最近系网上见到好多人推介RIVERSIDE HOTEL 丽豪酒店「极上海鲜·亲子同乐」池畔烧烤自助晚餐~ 好似好吸引😍 , 我就即刻book咗同屋企人一齐去试吓~哈哈,首先见到海鲜吧,唔驶谂即刻澳洲冻虾、松叶蟹、龙虾等,都全部唔放过~ 😂 跟住就到刺身寿司区🍣 ,再直接试埋其他东南亚美食。中、印、泰菜式都有。完全可以迎合一家大小唔同嘅口味。 好嗱,出池畔睇睇先~即点即烧~ 海虾、烧蚝、香辣青口等~ 仲有小朋友最爱嘅烧菠萝🍍~必食之选 🤩 烧西冷牛肉/羊架个人喜爱之选😍香煎鹅肝另外每四人可获一份Shake Shake海鲜袋~包括鲍鱼、蚬、海螺等,配上惹味酱汁。yummy ~ 🤤明明食到好饱,但见到d甜品总系有第二个胃继续食~ 😂好似有打卡之选📸火焰雪山、人气香芒拿破仑、法式焦糖布甸、蓝莓芝士蛋糕、芒果布甸杯、木糠布甸杯等~ 甜品迷真系唔好错过吖~🥤罐装啤酒同饮品就无限供应~同小朋友食完嘢,我哋就去咗烹饪教室整cupcake 。真系好满足的一晚~
好似好吸引😍 , 我就即刻book咗同屋企人一齐去试吓~
好嗱,出池畔睇睇先~
必食之选 🤩 烧西冷牛肉/羊架
个人喜爱之选😍香煎鹅肝
明明食到好饱,但见到d甜品总系有第二个胃继续食~ 😂
🥤罐装啤酒同饮品就无限供应~
同小朋友食完嘢,我哋就去咗烹饪教室整cupcake 。
真系好满足的一晚~