呢排天气开始冻❄️啦,又湿漉漉咁,最啱就系食d热辣辣嘅嘢♨️于是,我同朋友收咗工之后,就即刻去咗之前食过嘅《小草十八怪米线》呢度嘅食物水准依旧👍🏾,但唯一唔同嘅系人流多咗,同埋无得自己再煮米线啦😭(可能主动request先有)3𩠌石锅米线($48起)上次我就食咗个金汤味,今次我就试沙嗲味🥘钟意食浓味嘅朋友一定要叫!个沙嗲汤真系好浓好正💯个热锅加埋d米线同d𩠌一齐嚟食,热辣辣咁,食完个身暖笠笠,好舒服😌(我试咗朋友嘅酸鱼🐟汤味,个味就好似食紧酸菜鱼咁,同样都好好食👍🏾)串烧 (少辣)嚟呢度除咗要叫米线之外,一定要叫串烧😋尤其系食得辣嘅朋友,必叫❤️我哋叫咗芝士肠($13)、沙嗲牛柳串($18)、孜然羊肉串($22)、串烧椰菜仔($15)、烧墨鱼头($15),全部好抵食之余,个汁重好惹味,d烧物又唔会烧得好干‼️好食好食椒麻虾胶腐皮脆卷(辣)($32)之前我哋就叫咗个唔辣嘅,而辣嘅就更加啱我哋嘅口味😍我好欣赏佢个皮炸到好脆,入面个虾胶就好弹牙,好重虾肉味🍤好难得有一间米线餐厅嘅食物唔贵之余,d食物质素重高质平时大家想食米线,除咗去三哥之外,可以去《小草十八怪米线》,试吓d新嘢😉

3𩠌石锅米线($48起)

串烧 (少辣)

椒麻虾胶腐皮脆卷(辣)($32)
椒麻虾胶腐皮脆卷

好难得有一间米线餐厅嘅食物唔贵之余,d食物质素重高质

椒麻虾胶腐皮脆卷