2023-05-15 96 浏览
📍秘捞王(深水埗)深水埗福荣街172号地舖相信大家都知深水埗多平靓正嘅嘢食,同个朋友专登过嚟揾食,不知不觉就行到嚟呢间外卖食店,有饭有捞面同小食,轻食又得食饱饱都得😆😆👉香煎沙姜鸡翼 💰$39😋😋😋😋.5/5第一次食呢个整法,有新意,好有惊喜。鸡翼表面煎到金黄色,香脆可口,沙姜好入味,鸡肉好滑好嫩口,食得出系一滚就熜火焗熟个效果,一份六只,好抵食,食完包你会再想叫多份😆😆😆👉冷面拌秘制汁 配香煎鸡扒同秘制猪大肠 💰$50👉蝶豆柠檬冰 跟餐+$12冷面爽口弹牙,配埋自家特调秘制汁,酸酸辣辣,好夹好开胃。大大块香煎鸡扒,皮脆肉嫩,每咬一口都有脆皮口感。秘制猪大肠非常肥美,辣汁辣得好惹味,将肥肠沾满辣汁,一口咬落去咇到成口都系,好过瘾😆😆😆😆有几款自家制冰凉特饮拣,蝶豆柠檬冰就最吸引我,比较小地方有得饮之余,呢杯嘢打卡一流,紫到蓝有个渐变效果,仲要微甜,加埋柠檬,清新又解腻🤤🤤回头: yes!!!! 即叫即整,全部都热呼呼,仲有个沙姜鸡翼 绝对一试难忘😆😆!好味🤤
📍秘捞王(深水埗)
深水埗福荣街172号地舖

👉香煎沙姜鸡翼