2022-10-24
同屋企人坐叮叮去左湾仔,见到呢间冰室入去医肚,见佢墙壁装修得好可爱,有好多猫猫,小朋友都几钟意,装修得几有格调食物我地三人叫左三个餐美国曲薯条系推荐之一,我地试过吾错,难怪见咁多人食,又脆口炸得的确吾差,系出面揾好食既炸薯条吾容易呀,呢度既口感十分好常餐叉烧配罗宋汤底通粉都吾差,汤底浓郁,系食过好好食既罗宋汤通粉,有少少辣辣地感觉仲正,只系少少Lunch set叫左椒盐猪扒饭,份量好充足又好味,椒盐猪扒吾会太咸,味道刚好,大大份几吸引,仲连餐汤同饮品最后有白汁鸡皇饭,又系好大碟,食到好饱好满足,大大份真系几正,吾会吾够喉,鸡肉嫩口吾会韧,口感好正,个汁都浓郁够哂味,最推荐就系薯条,必定要试呀餐厅职员落单同上菜都好快手,服务都吾差,位置又属于闹市,有机会都会再食过
食物我地三人叫左三个餐