2022-07-05
经朋友介绍后星期日嚟咗尖沙咀依间火锅放题店食午市,餐厅同尖沙咀地铁站好近,行几分钟就到☺️估唔到星期日嘅午市都会有午市套餐 我同朋友三个人首先拣咗系火锅放题比较少见嘅烤鱼 非常有惊喜🤩🤩本人本身唔太钟意食鱼因为怕有骨🐟但系呢条鱼真系好少骨 完全可以放心食用 仲要调味非常好 可以接受到嘅辣度😋记得喺火锅自助吧拎埋火锅粉同莴笋 配埋一齐食会更加丰富入味 食完烤鱼之后就开始打边炉 拣咗两个汤底 1)鲜茄粟米甘笋浓汤🍅 2)药膳养生牛奶汤🥛 两个汤底比较下鲜茄粟米甘笋浓汤🍅会出色啲 火锅放题佢一开头会上一大盘牛 清晰写返系乜嘢牛黎 等我哋可以知道食紧啲乜🤪 牛嘅质感不错 特别钟意食高级雪花肥牛🐮饮品自助吧嘅选择都几多 有普通同低糖可乐,自家制泡茶,OOHA等等 餐厅嘅员工服务态度好好 职员好详细咁介绍同推介啲嘢食 同埋好贴心可见到我哋有啲冻 主动黎问我哋使唔使调返个冷气气温 食材同埋餐厅环境干净 整体黎讲性价比都好高🥰值得一试!