2020-03-22
久仰大名由外黄到内的蕃茄黄店🍅💛闻名不如见面🥰🍅!对我近近地又唔想远征去第二区就所以决定试一试🍅✔本来我已经训到黄朝百晏以为唔会太多人食点知最后都等咗45分钟😳😳!真系低估咗蕃茄师兄既超强人气😳🍅!同朋友饿到谂住唔等但因为我太执著太坚持想食(小妹我系蕃茄控🍅🥰)所以仲差啲饿死我朋友tim🤣🍅!-🍅滑一滑 $49:又香又浓又稠的蕃茄汤~好正🍅😳! 我点咗上海面,面既熟成度刚刚好具弹性口感很不错! 滑蛋真系够嫩够滑~见到份蛋仲有啲蛋汁就知煮得好靓🤤👍! 然后牛肉呢,都好软腍同埋好索到蕃茄汤味🤤👍数量又多,食到好满足🍅🥰。个2件蕃茄最后我食埋,仲差啲饮埋成碗汤🤣🤣🍅💕! 太香浓惹味喇!🍅💕-🦑炸紫菜墨鱼丸(2粒) $16:一炸起就上到枱,一咬开热到出烟!🦑外层煎得几香,但我觉得唔太够脆,如果脆啲仲好🦑😳,但个墨鱼丸心真心足料弹牙,入面都算多紫菜同墨鱼粒粒! 我谂再脆啲一定好好食!🦑😳-下次等少人啲啲再去过食其他! 呢间餐厅不论系咩因素都太值得我去支持🍅🍅🍅💛💛💛!
闻名不如见面🥰🍅!
对我近近地又唔想远征去第二区
就所以决定试一试🍅✔
本来我已经训到黄朝百晏以为唔会太多人食
点知最后都等咗45分钟😳😳!
真系低估咗蕃茄师兄既超强人气😳🍅!
🍅滑一滑 $49:
🦑炸紫菜墨鱼丸(2粒) $16: