2022-10-19
呢间系一直好想食既一间煲仔饭虽然住大西北,但呢间已经系我bookmark咗好耐嘅餐厅,今次终于有朋友陪我嚟,我哋谂都唔谂就叫咗个二人餐极上2人餐 698前菜:日式渍物系渍物蒜头,味几浓👍🏻👍🏻火灸之物:蟹肉,三文鱼,鲷鱼,威士忌烧蚝,玉子有晒摆盘,黎到再帮我地有威士忌🥃最中意食鲷鱼,好少系出面食到,因为佢系火灸拼盘,所以唔怕生炸物:龙田扬炸鸡,脆米芝士波,吉烈炸虾有惊喜,同平时食既炸物完全唔一样炸虾劲大只,又唔会好油,放左一阵依然炸🍤炸鸡唔油,肉唔鞋脆米芝士波,呢个第一次食,好好食😋串烧盛:和牛粒,鸡全翼,厚切黑豚,鸡脾菇,菠萝最中意食菠萝,好juice,其他都正常又唔会干主食(煲仔饭5选1)盐烧白鳝煲仔饭 +$40我地简左白鳝真系好出色,劲大件白鳝,啖啖鱼,外脆内软真系好大煲,两个人食唔晒,劲好食精选甜品自家制芝士蛋糕+红豆雪糕其实上面既野都食唔晒我地都唔记得个甜品,芝士蛋糕有d似伊藤家,但无咁腻,红豆雪糕加埋一齐更好食特饮半价我地简左黎明来到,秋香特饮唔会太甜都ok,秋香特饮当更系洛神花环境好靓好舒服,而且食物唔算贵又好食,性价比都高,有机会会encore
极上2人餐 698
前菜:日式渍物
系渍物蒜头,味几浓👍🏻👍🏻
火灸之物:蟹肉,三文鱼,鲷鱼,威士忌烧蚝,玉子
有晒摆盘,黎到再帮我地有威士忌🥃
最中意食鲷鱼,好少系出面食到,因为佢系火灸拼盘,所以唔怕生
炸物:龙田扬炸鸡,脆米芝士波,吉烈炸虾
有惊喜,同平时食既炸物完全唔一样
炸虾劲大只,又唔会好油,放左一阵依然炸🍤
炸鸡唔油,肉唔鞋
脆米芝士波,呢个第一次食,好好食😋
串烧盛:和牛粒,鸡全翼,厚切黑豚,鸡脾菇,菠萝
最中意食菠萝,好juice,其他都正常又唔会干
主食(煲仔饭5选1)
盐烧白鳝煲仔饭 +$40
我地简左白鳝真系好出色,劲大件白鳝,啖啖鱼,外脆内软
真系好大煲,两个人食唔晒,劲好食
精选甜品
自家制芝士蛋糕+红豆雪糕
特饮半价
我地简左黎明来到,秋香特饮
唔会太甜都ok,秋香特饮当更系洛神花