2023-02-14
上星期日去咗大角咀依间想试好耐嘅cafe,听闻支特浓抹茶白朱古力好正,所以决定试吓佢!佢地12:00一开门,我地就到,估唔到已经有两枱客🫣,过左半个钟就full house啦😱店内大约30个位,装修以水泥灰为主,简简单单,感觉舒服!原只软壳蟹龙虾汁蟹肉海鲜意大利饭个饭我地选咗硬身,煮得岩岩好,口感丰富,软壳蟹外脆内软,仲有劲多蟹肉👍🏻美国牛肉蘑菇芝士汉堡配薯条🍟🍔卖相得意🤣块汉堡扒唔系个种死实实的感觉,超大块的!薯条热辣辣,唔错!特浓宇治抹茶白朱古力奶🍵十级推介🫶🏻玻璃樽卖相靓之余,仲系Easy Joe 嘅signature 自家制饮品!以明治4.3鲜奶冲制而成,倒出黎已经feel到个种浓厚度,抹茶味极浓,甘苦得黎有白朱古力嘅甜度中和返,Nice! 份量仲超多,超抵饮!抹茶控一定要去试试!♥️蝶豆花蜜糖青柠梳打卖相吸引,依杯份量都好多,蜜糖同青柠味岩岩好!
店内大约30个位,装修以水泥灰为主,简简单单,感觉舒服!
原只软壳蟹龙虾汁蟹肉海鲜意大利饭
美国牛肉蘑菇芝士汉堡配薯条🍟🍔
特浓宇治抹茶白朱古力奶🍵
卖相吸引,依杯份量都好多,蜜糖同青柠味岩岩好!