2020-12-04
特别推荐大家✅珍珠红豆拿铁 Black Tea Latte w/ Pearls & Red Beans✅冬瓜铁观音 Winter Melon TieGuanYin Tea✅爆浆珍奶吐司 Bubble Tea Toast《珍珠红豆拿铁》冰🧊味道同口感系似「温和版」红豆冰🔴😈,冇咁heavy又好饮😙珍珠同红豆都系细细粒,有咬口得嚟又唔会好饱肚,冇减糖都唔会觉得好甜,甜度非常适中,另外唔想饮咁冻嘅话,可以选择走冰架💰$31《冬瓜铁观音》冰🧊/热🔥依家天气凉咗我哋拣热饮,冬瓜味浓,味道偏甜☺️,不过本身冇落糖嘅关系,所以系冇得减糖,依个好适合天气冻𠮶阵饮嚟保暖🥶💰$21《爆浆珍奶吐司》吐司外脆内软熟,味道似炼奶飞碟🥏,本身以为珍珠会好漏,但食落又唔系太heavy,都几衬个吐司🍞💰$31*有All Day Set🌞🌙,Tea Latte ➕港式点心 / 吐司,Around $35-$45
✅爆浆珍奶吐司 Bubble Tea Toast
《珍珠红豆拿铁》冰🧊