2020-06-30 230 浏览
当时本人好热既关系 毫不犹豫就点左绵绵冰 绵绵冰芒果味都重 今次既芒果都甜 加埋D爆珠.椰果同太耐冇食关系 所以好味🤣-而香蕉船只🍌未够熟 食落口有D硬同酸!雪糕似用雀巢雪糕 加埋两枝朱古力条.窝夫饼.Cream同彩针 冇特别纯粹食返D经典野!但🍌唔熟令到佢麻麻!-呢间多人推介系食窝夫 但上次太热同唔想太滞住肚就冇叫到 所以隔咗一星期就黎多次净食窝夫!蜂蜜肉桂窝夫 肉桂味浓 配埋雪糕 拣咗曲奇味雪糕 两者好夹 一涷一热咁食几过瘾🤣-另一款朱古力香蕉窝夫 拣咗朱古力雪糕!食落成口都系朱古力味 起初以为会甜到漏 但其实食落唔算太甜 我地觉得啱啱好 再配埋香蕉😋而今次既香蕉就熟晒啦 够哂甜👍🏿