2024-10-05 160 浏览
听讲R&R Bagel 佢哋既bagel Sandwiches 好出名!一于去试试!餐厅系美式风格,有室内同室外位置,感觉有阳光嘅时候喺出边坐好有度假嘅感觉。加埋陆续有好多外国人用餐,感觉好似去咗外国旅行🤭 店内位置虽然唔大,但系简约干净,坐得舒服。佢地既Bagel Sandwiches可以自由配搭唔同口味。我就拣咗两款佢哋推荐嘅配搭,“Smash Burger Bagel ”同“Fried Chicken Avocado Bagel”。“Smash Burger Bagel ”牛肉汉堡配车打芝士,经典不败嘅配搭,但绝对要酱汁好味,芝士够正,汉堡扒够Juicy🤤 呢几项都做到。“Fried Chicken Avocado Bagel”,鸡胸厚厚的!唔干身入面有烟肉,火箭菜,仲有旧Feta Cheese 🥺 好好味!我觉得系精粹!跟餐有即炸嘅薯条🍟,中型身材嘅薯条我满意😂,事关我唔钟意食太厚嘅薯条。唔知点解连茄汁都几好味😂 小食嗌左Buffalo Wings ,炸得外皮劲香,加埋佢嘅sauce 系blue cheese,单骨鸡翼又好方便,教到我食唔停😩食炸鸡汉堡薯条仲差啤酒?不用怕,啤酒

餐厅系美式风格,有室内同室外位置,

炸鸡汉堡薯条仲差啤酒?不用怕,啤酒都有三款选择,另外白酒红酒都齐晒。唔饮酒嘅,佢哋嘅果汁好好味!

📍R&R Bagels (鲗鱼涌)
鲗鱼涌海湾街23号地舖