2022-11-04
小编最钟意嘅小新竟然喺铜锣湾餐厅出现😍🤩 作为fans之一,一定要去试试😆 帆立贝和牛丼🐮 $128呢款丼系炸帆立贝配上和牛,帆立贝炸得香脆和牛够厚、味道亦丰富,熟度可以拣系五、七或九成🤩 雪糕咖喱吉列猪扒饭🍨🍛 $118吉列猪扒够厚炸亦炸得好脆,份量够多小编拣咗中辣咖喱🌶,阿波罗雪糕溶化之后变咗忌廉嘅质地,咖喱捞埋雪糕就甜甜辣辣,辣度啱啱好😋💯,十分开胃🤩第一次试到呢种又冻又热嘅口感❄️🔥,味蕾同视觉上都得到刺激,简直系好令人惊喜😝🍨 光屁股怪兽草莓特饮🍹🍓听个名真系好搞笑😝,呢杯特饮系梳打水加士多啤梨酱,感觉清新,又唔会好甜😊 总括嚟讲,呢个餐系好超值,另外仲有面豉汤、腐皮寿司同一杯小新主题特饮俾客人,系好满足嘅感觉😁👏体验「雪糕咖哩饭」之后,仲可以换购限量版「蜡笔小新系列」嘅Tee 同布袋,小编就忍唔住订咗件tee💥🙌 SUPERDON铜锣湾骆克道501号地舖 #スーパー丼 #Superdon #Donburi #japanesefood #铜锣湾 #Cwb #Taipo #hkfoodieclub #sukiyaki #蜡笔小新 #雪糕咖哩饭 #咩玩法 #你试过未 #新潮创意 #
帆立贝和牛丼🐮 $128
雪糕咖喱吉列猪扒饭🍨🍛 $118
吉列猪扒够厚炸亦炸得好脆,份量够多
光屁股怪兽草莓特饮🍹🍓
SUPERDON
铜锣湾骆克道501号地舖
#スーパー丼 #Superdon #Donburi #japanesefood #铜锣湾 #Cwb #Taipo #hkfoodieclub #sukiyaki #蜡笔小新 #雪糕咖哩饭 #咩玩法 #你试过未 #新潮创意 #阿波罗 #限量tee #布袋