2021-01-02 151 浏览
#pb食在天后 #pb支持黄店💛 必试迷你小班戟🥞Say Hi to 2021✨ 要出个朋友post👭🏻圣诞前好开心约到 @cacaishungry 一齐去呢间工业风cafe💕 佢系西九 @hooman.cafe 嘅姊妹店🤩 其实想去好耐 但系一直觉得天后好唔就脚 所以迟迟都未去🙈 我系为左个Mini pancake而去 好彩最后都冇失望🥰 我地两个都好满意😍成间舖装修以工业风为主 感觉好cool🤪 店内座位唔多 想食可以book定位🥰 食物除左Hooman主打嘅热狗 仲有好多健康食品😍 好多选择😋 饮品以酒类为主🥂🔹松软小班戟🥞推介❤️ 专登去食呢个小班戟😋 好欣赏佢细细粒 一啖过几好😍 食一啖可以配埋香蕉同埋其他生果食🥰 最重要系佢落左山楂士多啤梨汁 虽然士多啤梨味唔重 不过个汁酸酸地 几开胃😍 配埋小班戟食可以解腻💕🔹大啡菇Eggs Benedict 🍳呢个比较失望😟 份量都几小😐 食落亦唔系好惊喜🙈 Eggs Benedict正常 切开有蛋汁咁🤣🔹扭扭薯条配黄金咸蛋酱🍟份量十足 估唔到佢一份系咁大份🤩 黄金咸蛋酱食落好浓 但系又唔会超咸👍🏻😍.个Mini pancake真系必试😍
#pb食在天后 #pb支持黄店💛
必试迷你小班戟🥞
Say Hi to 2021✨ 要出个朋友post👭🏻

🔹松软小班戟🥞

🔹大啡菇Eggs Benedict 🍳

🔹扭扭薯条配黄金咸蛋酱🍟

个Mini pancake真系必试😍 呢间都系动物友善cafe 大家可以带埋🐶🐶去试下💕

Superhooman
天后清风街16号地舖