2023-02-25
唔行近睇都唔知原来系食川菜,以为系一间cafe🤣入面staff全部都后生仔女,好年轻嘅感觉😆播嘅又系香港流行曲,正!!佢系扫QR code落单嘅!简单易明易用!麻辣黑松露干锅 $234店员介绍我哋里个味道系自家创!!所以我哋就一于试下😆入面本身包咗薯仔,炸过嘅莲藕,仲有自己加咗金菇,墨丸,鱼腐,猪颈肉,超丰富😍味道就叫咗bb辣所以都都接受到嘅!!最正系金菇吸哂啲味🤭佢地落足料!劲多黑松露,个样黑黑地但系味道一流!好有创意😆👍🏼另外佢地啲串烧都好高质!!!辛手鸡肉串 $34有啲鸡软骨系入面好香脆,有咬口!仲要落咗大量孜然粉😚迷你炸紫薯 $24天妇罗吉列虾 $48超抵食!性价比高!!!有成6只虾!川烧牛肉串 $36好juicy!!好香,而且一串份量都好多,有小小肥肉,令口感非常好😝最后仲有个柚子冰粉画上一个完美句号😍食落好舒服,啱啱好下火!唔会好甜,好清新爽👍🏼
佢系扫QR code落单嘅!简单易明易用!
麻辣黑松露干锅 $234
另外佢地啲串烧都好高质!!!
辛手鸡肉串 $34
有啲鸡软骨系入面好香脆,有咬口!仲要落咗大量孜然粉😚
迷你炸紫薯 $24
天妇罗吉列虾 $48
超抵食!性价比高!!!有成6只虾!
川烧牛肉串 $36