2022-09-06
朋友介绍Sodam Chicken 炸鸡焗鸡放题,食物款式选择非常多,除咗有多款口味嘅炸鸡同焗鸡外,仲有任食薄饼同韩式小食,十分丰富🤩 餐厅采用手机落单,炸鸡焗鸡以件数计,每次落单要相隔5分钟先可以再次落单,点餐时间限时60分钟,用餐时间为90分钟。鸡件每件都大大件🤩 个人最钟意🌟黄金咸蛋炸鸡,外层粉酱唔太厚,味道咸度适中,口感香脆,邪恶得嚟好滋味😋 🍯蜜糖芥末香蒽炸鸡味道都唔错,鸡肉嫩滑😋 甜辣炸鸡都好好🐥泡菜鸡肉薄饼细细份,饼底松厚,酱汁搽得均匀唔会干🍙韩风紫菜焗鸡同🍯蜜糖蒜香焗鸡对我而言略为淡味小食方面,最钟意韩式辣拌海蜇,点咗两次😋👍🏽芝麻菠菜、韩式酸萝卜都唔错,凉伴水冷面朋友觉得淡味,个人反而觉得唔错 🌽蜜糖牛油粟米的表皮偏干饮品买一送一🤩 点咗🍑蜜桃特饮同🍊蓝橙乳酸🍹 两杯饮品味道都不错,蓝橙乳酸呈冰蓝颜色,蜜桃特饮更配有彩虹雪条,打咭一流👍🏽 见隔离枱点提子特饮都系有雪条😆每款食物都试一次,唔觉唔觉都食咗唔少🤣 好满足🥰离开等䢂时,发现原来餐厅食物仲可以送到屋企,唔洗出街都食到,正!😍👍🏽
🍙韩风紫菜焗鸡同🍯蜜糖蒜香焗鸡对我而言略为淡味
每款食物都试一次,唔觉唔觉都食咗唔少🤣 好满足🥰