讲起葵广今期keep住人气高企既食店,相信-定唔少得呢间专卖西班牙油炸鬼既小店!佢地除左主打现场即叫即整,超级新鲜热辣既churros 之外,仲要连质感超软滑既Gelato都有, 口味仲要好多款添!啱有款口味啱到你🤩超中意食churros既我今次拣左朱古力味配云呢拿味既Gelato 。成个set加埋先$60蚊咋‼️🥰个set仲可以自选一款酱料和配料添丫‼️配料我就拣咗店家每日自制嘅朱古力布朗尼💕Churros攞上手个下仲系超热,食落外层超脆内层松软,干身得梨仲充满住肉桂甜香💕正👍🏻👍🏻至于云呢拿味Gelato既口感真系好绵好软又好滑,用churros点梨-齐食仲可以感受到冰火交融既感觉添丫🫰🏻🫰🏻真系够哂醒神丫🫰🏻🐰bunnychurros📍葵富路7-11号葵涌广场2楼2023店 Shop 2023#bunnychurros #bunnychurroshk #churros #吉那棒 #西班牙油炸鬼 #葵广#葵涌广场#小食#手工雪糕 #甜品#自家制#新鲜#即炸#香港人口味#雪糕关注组

🐰bunnychurros