2021-11-28
.东涌诺富特东荟城酒店里面间西餐厅Olea最近推出左个斧头牛扒套餐!超抵食唔洗1千就可以食到大大块斧头扒,牛肉味超浓,虽然咁大块咁厚但一d都唔会鞋,肉质有弹性🤤 都算系我食过最好食嘅斧头扒😍个餐2个人食会食唔哂😂😂 最好嘅就4个人去叫一个餐再散叫少少小食😂另外佢送嘅餐前餐包都好好食😋 个包上台仲暖架,好软熟,仲可以添加🤪🎏斧头牛扒套餐 ($988 /set)斧头牛肉眼扒除左块扒仲会包一d配菜:烤车厘茄烤原个大蒜炸法式幼薯条美式芝士口通粉沙律食牛扒点少得配上红酒呢,佢地有个无限任饮红酒🍷钟意饮酒嘅朋友记得唔好错过喇Free-Flow of 葡萄美酒($138 / person)🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏Olea (东涌)东涌文东路51号诺富特东荟城酒店大堂#hkfoodieslife🎏 #hkfoodieslife东涌🎏 #hkig #hkfood #steak #wine #东涌美食 #斧头扒 #牛扒 #薯条 #圣诞推介 #红酒
🎏斧头牛扒套餐 ($988 /set)
斧头牛肉眼扒
除左块扒仲会包一d配菜:
烤车厘茄
烤原个大蒜
炸法式幼薯条
美式芝士口通粉
沙律
🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏
Olea (东涌)
东涌文东路51号诺富特东荟城酒店大堂