2022-12-30
呢间咖啡店真系好抵食,而且质素高!我最钟意食疏乎厘班戟,出面至少$100,估唔到呢度$52就已经有交易,而且仲整得好好食😋另外窝夫亦都只系$68相当抵食!▶️原味梳乎厘班戟$52呢个一份有三件班戟,煎得好好,入边有空气感,而且班戟有蛋香,好味道!有牛油🧈、糖浆、忌廉。水果有士多啤梨🍓、蓝莓🫐。呢个真系必叫,超抵食!▶️焦糖香蕉窝夫配朱古力雪糕$68呢个窝夫新鲜整起,一份有四件,热辣辣又够香脆!窝夫配有朱古力酱、忌廉,水果有士多啤梨、蓝莓。仲要香蕉有焦糖,好好味!而且仲有朱古力雪糕好邪恶😋呢度叫甜品,如果叫正价饮品可减$20。咁啱下午茶,叫咗个下午茶餐。▶️墨西哥粟米皮卷🫔配沙律🥗$78烟三文鱼配 牛油果🥑、蕃茄、罗马生菜、香草酱。下午茶餐配$30以下嘅饮品,如果叫其他饮品就补差价。▶️玫瑰花茶🌹$48 菊花茶🌼$48 (跟餐减$20)茶大大壶可以慢慢饮,之后仲可以refill热水。呢间咖啡店真系抵食,又高质系一个唔错嘅地方!
▶️原味梳乎厘班戟$52
▶️焦糖香蕉窝夫配朱古力雪糕$68
呢度叫甜品,如果叫正价饮品可减$20。
咁啱下午茶,叫咗个下午茶餐。
▶️墨西哥粟米皮卷🫔配沙律🥗$78
烟三文鱼配 牛油果🥑、蕃茄、罗马生菜、香草酱。
下午茶餐配$30以下嘅饮品,如果叫其他饮品就补差价。
▶️玫瑰花茶🌹$48 菊花茶🌼$48 (跟餐减$20)
茶大大壶可以慢慢饮,之后仲可以refill热水。
呢间咖啡店真系抵食,又高质系一个唔错嘅地方!