2021-03-29
今日同大家介绍既系呢间位于蚬壳街 隐世意大利海鲜西餐🍽 晚市都坐满 有兴趣来食嘅朋友记得要订位☺️ 前菜我地就试左好多人推介既蒜蓉香椒白酒牛油汁海鲜拼盘🤤 入面有大虾 带子 蚬 鱿鱼同青口 每款都好新鲜 肉质爽口😋 蚬虽然细粒 但好鲜甜 加上大量蒜头洋葱牛油 真系好正👅 主菜我哋就拣左酥皮黑松露比萨批同咸蛋黄忌廉软壳蟹意大利粉🍝 酥皮黑松露比萨批比我地想像中大 中间有黑松露 三色椒同菇作为馅料🤤 加上饼底系用酥皮 好特别好松脆👍🏻 咸蛋黄忌廉软壳蟹意大利粉超惹味 每条意粉都沾上香浓既咸蛋黄酱 加咗三色椒一齐炒令整体感觉唔会好腻😋饮品就试左2杯好靓既mocktail🍸 Monday Blue 同Mango Day🥭 2杯都好靓🥰 Monday Blue主要系蓝莓味 加咗柠檬汁同薄荷叶 整体感觉好fresh👍🏻 Mango Day就有蜜糖同青柠等 比Monday Blue甜蜜 女仔一定钟意饮❤️压轴出场当然有主角Homemade Tiramisu 🤤 一定要试!算系我食过最香浓咖啡同酒味既Tiramisu 口感湿润 好出色🌟