2021-06-19 329 浏览
呢间观塘楼上Cafe长期大排长龙,一直都想试好耐😚见出开观塘又提早收工,所以6点正就黎食个early dinner😋超好彩唔使等位㖞☝🏻餐厅采用既系QR code落单非常方便,有晒图片供参考👍🏻榛子朱古力焦糖香蕉疏乎厘班戟 ⭐️5/5睇过食评,知道必点既一定系疏乎厘pancake!有5个味可以拣,而我系一个朱古力迷当然就叫左朱古力😉每碟都有两件疏乎厘pancake,入口松软,质感好绵,而且蛋味都好浓郁!推介👍🏻Chai Tea Latte ⭐️5/5再配埋我杯热Chai Tea Latte,有好幸福既感觉😚咸蛋黄薯条 ⭐️4/5另外我地叫咗大热既咸蛋黄薯条,呢个真系超级大兜好惊喜!食第一条,哇热辣辣好脆停唔到好邪恶呀🤩但可能比较咸同大份,食多几条有少少觉得重口味同口渴,两个人都食唔晒。焗肉酱意粉 ⭐️4/5仲试左个焗肉酱意粉,超级多芝士😳而且可以拉丝,最欣赏系佢present得好好,好用心用个pan装住keep住佢热,呢个系加分位👍🏻今餐好满足,地点又就脚,fav listed❤️
餐厅采用既系QR code落单非常方便,有晒图片供参考👍🏻

榛子朱古力焦糖香蕉疏乎厘班戟 ⭐️5/5
榛子朱古力焦糖香蕉疏乎厘班戟

Chai Tea Latte ⭐️5/5
Chai  Tea  Latte

再配埋我杯热Chai Tea Latte,有好幸福既感觉😚

咸蛋黄薯条 ⭐️4/5
咸蛋黄薯条

焗肉酱意粉 ⭐️4/5
焗肉酱意粉

今餐好满足,地点又就脚,fav listed❤️
榛子朱古力焦糖香蕉疏乎厘班戟
Chai  Tea  Latte