2022-08-06
(๑><๑)┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈酸菜鱼爱好者赶紧存起来✨最近811系铜锣湾开左新分店!环境走暗黑风,座位比旺角店更宽敞,食得更自在🤣而且仲有音乐听tim ~第一次食系旺角店,晚市超级多人等🙈依家开左分店方便左港岛既朋友,想食酸菜鱼都有多一个选择┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜必食冷锅酸菜鱼 $238 (4/5)招牌菜之一😻有得拣辣度,入面除咗有酸菜同鱼之外仲包左水晶宽粉,金菇等配菜。鱼块外表有光泽,肉质够嫩滑,唔鞋口,而且无骨!好贴心✨汤底调味适中,唔会太油太咸!饮左汤都唔会口渴👍🏻而且酸味同辣味都平衡得好好,唔会互抢!水晶宽粉晶莹剔透,口感烟韧,吸收左汤汁味道更加完美😳不过钟意食鱼既我会希望多少少鱼🤣咁就唔洗同朋友抢鱼食haha ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜莴笋片 $42𐂐 ⠜腐皮 $35配菜份量超多😹细食朋友嗌一样会比较好不过腐皮几惊喜😳吸收左汤底既精华,口感很好,有层次!但要落配菜建议先食鱼,再加配菜。因为鱼本来已经煮熟,如果一路加热一路食,鱼块会被煮散🙈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈𐂐 ⠜鲜果冰茶 $46𐂐 ⠜冻雪梨梳打 $36天气咁热,好适合来
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
𐂐 ⠜必食冷锅酸菜鱼 $238 (4/5)
鱼块外表有光泽,肉质够嫩滑,唔鞋口,而且无骨!好贴心✨
𐂐 ⠜莴笋片 $42
𐂐 ⠜腐皮 $35
配菜份量超多😹细食朋友嗌一样会比较好
不过腐皮几惊喜😳吸收左汤底既精华,口感很好,有层次!
𐂐 ⠜鲜果冰茶 $46
𐂐 ⠜冻雪梨梳打 $36
天气咁热,好适合来一杯冻饮🥤
食完热野饮冻野🤪