2019-08-24 283 浏览
呢间野其实我食过好多次,亦推荐过俾好多朋友食,个个都赞好,每隔一段时间就会挂住佢啲卷物,就会想返嚟食。今晚就带左个女友人泥食。- 烟花 $95 大推卷物入面系辣三文鱼馅,上面铺满辣吞拿鱼碎再加一啲薯片碎。 好好食!用料新鲜,呢个配搭出奇地超好食。大推- 金龙卷 $88 呢个系几乎每次泥古今我都会叫嘅一个卷物,佢入边系炸虾加芝士,上面铺左三文鱼再加啲沙律酱。配搭好好食今次试咗烟花之后改变左我对金龙卷嘅排名,依家第一名系烟花,第二名系金龙卷。佢太多卷物根本就食唔晒,下次要再试吓其他先得- 牛肉寿喜烧 $138 大推初头对呢个冇抱好大期望,卖相一般,但佢牛肉出奇非常之滑又有牛肉味,寿喜烧过汤汁做得啱啱好唔会太甜,汤底亦非常多配料,有豆腐、?菠菜、白菜、芋丝、蛋。净系食呢个都食到我哋两个好饱虽然佢价钱唔平,但佢比返靓嘅牛肉你,又咁多配料,我觉得值得食,大家可以一试下佢!- 吉列广岛蚝 $52呢个就正正常常冇特别,纯粹系我个人好钟意食蚝所以先叫。- 牛舌串烧佢其实一串有三块 ,我唔记得咗影就食所以你哋睇得两境。哗!我未食过咁un嘅牛舌!史上最un嘅牛舌!仲要呢两串野唔平,完全系揼心口,完全唔需要

烟花

- 烟花 $95 大推

金龙卷

- 金龙卷 $88

牛肉寿喜烧

- 牛肉寿喜烧 $138 大推

吉列广岛蚝
- 吉列广岛蚝 $52
呢个就正正常常冇特别,纯粹系我个人好钟意食蚝所以先叫。

牛舌串烧
- 牛舌串烧

佢其实一串有三块 ,我唔记得咗影就食所以你哋睇得两境。哗!我未食过咁un嘅牛舌!史上最un嘅牛舌!仲要呢两串野唔平,完全系揼心口,完全唔需要试大家!

柚子酒
- 柚子酒 $5x/杯

本身系想叫梅酒,但系冇货我哋就转左饮柚子酒,哗!啲柚子味淡到呢,我几乎饮唔出系柚子,酒味又淡,冰占左占杯7成,当然咩都饮唔出。嘥晒我啲钱

总结:呢间野啲创意卷物真系又有创意又特别又好食,真心推介大家嚟食佢嘅卷物!其实佢其他嘢食质素都唔错,偶尔可能有一样半样会唔系太好食,咁就睇你好冇彩喇
但我都系仍然会继续返嚟食同推荐大家嚟食!
烟花
金龙卷