2020-03-26 411 浏览
⭐️滔滔甜品~西环⭐️每次食完呢度嘅包心芋圆都会念念不忘🥺因为真系太好食啦!呢间糖水舖装修都系走怀旧风🎞有种复古嘅味道😜店内座位亦不是很多,但系有好多人等位同嗌外卖🧐铺头有好多中式同台式甜品选择!试过呢间好多款甜品,觉得热嘅糖水比冻嘅糖水好食😋1️⃣黑糖姜茶配包心芋圆 $29强力推介💯呢个大家真系要试一次‼️包心芋圆超级好食😋分别有唔同嘅味道:芋头、紫薯、地瓜🍠入面亦都有唔同嘅泥状馅料🙌🏻全部都大大粒,好饱😂虽然冇普通嘅芋圆咁烟韧,但系我觉得包心芋圆更加好味!黑糖姜茶亦都好暖胃,味道唔会话太辛辣同太甜🥣整体味道令人非常满足😋价钱亦不贵,性价比好高呀!2️⃣椰汁西米配包心芋圆 $29冻嘅椰汁西米反而冇咁推介😫因为令到包心芋圆变得好硬,无咁好食🤧椰汁汤底其实唔差,几浓味,但有点太甜🥴成碗甜品嘅精髓包心芋圆都变到冇咁好食
⭐️滔滔甜品~西环⭐️

1️⃣黑糖姜茶配包心芋圆 $29