2023-07-22 304 浏览
📍 福冈汉堡扒 (鸿威大厦) (旺角)旺角花园街3-5号鸿威大厦地下7号舖Encore呢间和牛汉堡店啦😚几个月前食过,心心念念🤩今日又系同朋友去食,今次都系点二人餐😝😻今次嘅餐包两份蛋蒜和牛汉堡,上次食过觉得正😋一坐低就为我哋送上前菜及汤有埋教学芝士蛋蒜和牛汉堡扒蛋蒜依然保持到水准,蒜头味好香😋和牛油脂非常丰富,经高温石烧香后,牛味更突出,而且带有焦香🤤🤤🤤送饭一流👍月见味噌牛丼牛丼大大碗,而且劲多𩠌🤩超多菇菌类、牛肉及生蛋,拌匀𩠌和牛汉堡一流,因为食落好清新😋蜂蜜红枣茶(冻)正常size,蜂蜜好清甜,红枣补气👍巨峰提子特饮 呢个造型无得输,超级大杯😵😵#和牛汉堡扒 #福冈和牛汉堡扒 #自制 #尖沙咀美食 #美食推介 #旺角和牛汉堡 #日本福冈 #抵食系列 #高质汉堡 #teamhappyfoodies #thefoodieinitiative #globaleats #thefoodiesinternationalchat #internationalcuisinefamily #Internatiinalfoodiesunite #foodie #hkblogger #mkfo
📍 福冈汉堡扒 (鸿威大厦) (旺角)
旺角花园街3-5号鸿威大厦地下7号舖

一坐低就为我哋送上前菜及汤
有埋教学

芝士蛋蒜和牛汉堡扒

月见味噌牛丼

蜂蜜红枣茶(冻)
正常size,蜂蜜好清甜,红枣补气👍

巨峰提子特饮
呢个造型无得输,超级大杯😵😵

#和牛汉堡扒 #福冈和牛汉堡扒 #自制 #尖沙咀美食 #美食推介 #旺角和牛汉堡 #日本福冈 #抵食系列 #高质汉堡 #teamhappyfoodies #thefoodieinitiative #globaleats #thefoodiesinternationalchat #internationalcuisinefamily #Internatiinalfoodiesunite #foodie #hkblogger #mkfood
2023-07-16
午餐