2021-12-07
🍴 白松露杂菌芝士薄饼 HKD 108白松露同芝士两只味都好香好浓郁🧀面头铺满左唔同既菇仔🍄但因为佢系超~薄再加上脆卜卜既饼底🍕所以食落都唔觉得好heavy😛🍴惹味啤酒酿全鸡 HKD 258呢个多人聚会必叫💁🏻♀️成只鸡原只上枱🐓切开啲肉汁咇哂出黎 够哂juicy之余肉质都好嫩😗虽然啤酒味未算好重 但烤鸡黎讲都很不错😂🍴秘制伊比利亚火腿卡邦尼意粉 HKD 128手工意粉都系推介之一🍝面质比较幼细 💩觉得口感有啲似伊面🙈不过因为一下子太多野食 摆耐左少少 搞到只蛋就唔太流心😢建议衬热食~🍴德国肠拼盘 HKD 98有啲酸菜同薯蓉伴碟👀薯蓉都好软滑 有辣肉肠有香草肠 不过不失🙈🍴薯条配黑松露蛋黄酱 HKD 58薯条本身有啲辣粉调味 每条都炸得好均匀🍟就咁食都好食 就略嫌个酱既松露味唔太够🤭🍴爆炸糖玫瑰荔枝梳打 HKD 36系杯有趣既饮品😂因为佢黎到先知原来系有包爆炸糖分开上 基本上落左落去都冇咩感觉😂成杯野饮荔枝味较重 配埋玫瑰干花都几清新🌹
🍴惹味啤酒酿全鸡 HKD 258
🍴秘制伊比利亚火腿卡邦尼意粉 HKD 128