2018-10-22 156 浏览
.网上睇到原来Sodam Chicken喺韩国系有70间分店,认真夸张。今次去食嘅系位于中环嘅分店,佢嘅装修有啲酒吧feel,空间唔大好彩有两层。.太阳芝士炸鸡 • 依个系我一路bookmark左,想食好耐嘅!鸡件系好松脆而且冇骨,食落仲系juicy嘅。农夫包里面有融左嘅水牛同车打芝士。碟上面亦有秘制芝士酱汁,将鸡件点落去个芝士酱,完美呈现左邪恶嘅拉丝,打卡真系一流。值得一提嘅系,个农夫包唔系虚有其表。佢表面系好脆,里面又有牛油香,大大加分。整体黎讲,成个餐好大份,两个人share都够饱,食完真系会有罪疚感。.餐名: 太阳芝士炸鸡价钱: $198评分: 8.2/10餐厅: Sodam Chicken (中环)地址: 中环兰桂坊云咸街31号地舖Ig : hkfoodpoint

餐名: 太阳芝士炸鸡
价钱: $198
评分: 8.2/10
餐厅: Sodam Chicken (中环)
地址: 中环兰桂坊云咸街31号地舖

Ig : hkfoodpoint