2022-06-06
庆祝朋友加人工于是叫咗寿司放题外卖😆之前都叫过几次千之味,价钱同质素成正比,真心推介👍我叫晒我最钟意嘅火炙寿司,包括火炙芝士三文鱼、左口鱼边、黑椒三文鱼、同埋三文鱼吉列虾卷,佢哋寿司选择非常多,炙烧程度啱啱好,入口即溶嘅感觉真系好幸福,特别系左口鱼边,成啖鱼油香包着整件寿司,三文鱼吉列虾卷则较脆口,吉列虾即使返到屋企依然外皮香脆,男朋友比较钟意食刺身,吞拿鱼、赤背、赤虾等刺身全部都非常新鲜, 赤虾非常大只鲜甜😻丼饭则推介五色丼同火炙丼,如图所见,丼饭卖相吸引,油甘鱼同拖罗10分肥美,满满既滋味😻另外熟食我哋叫咗清酒煮蚬同埋炸饺子,清酒煮蚬好好食,酒味唔会太呛,真系做到清香,蚬肉大大粒而且份量多,炸饺子都好味,加埋饺子汁系一流,我地食完真系饱到上心口😻