2024-11-02 217 浏览
诚意推荐好好味嘅西餐厅!好少有西餐嘅食物可以惊艳到我,依间系其中之一🤩 位置喺淘大花园 好方便,晚晚都好多人食,食物选择好多 价钱都好抵,性价比高!🍖德国脆皮猪手 配柚子酱几乎系每枱必点😆 超大份猪手 认真超好味,外皮炸到好酥脆,肉质鲜嫩多汁,搭配清新香甜嘅柚子酱,非常香口入味,啖啖肉 唔会好油腻,回味无穷😋😋😋🧄炸蒜卡乐B安格斯牛肉炒饭超有惊喜!钟意食薯片一定要试,风味独特,安格斯牛肉好鲜嫩,米饭炒得恰到好处,粒粒分明,与香脆的炸蒜粒相结合,配合牛肉的香味,非常美味!🍔蟹籽青芥末软壳蟹汉堡高质素汉堡😍 软壳蟹外酥内嫩,蟹籽的鲜味和青芥末的辛辣相得益彰,搭配柔软的汉堡包,口感丰富🤤🍋柠檬蛋白批劲好味甜品😍 柠檬的酸味与蛋白的甜香完美结合,清新的口感令人耳目一新,为整餐划上完美的句号🥰🧃苹果汁甜美可口,既解渴又解腻

🍖德国脆皮猪手 配柚子酱

🧄炸蒜卡乐B安格斯牛肉炒饭

🍔蟹籽青芥末软壳蟹汉堡

🍋柠檬蛋白批

🧃苹果汁
甜美可口,既解渴又解腻