餐厅: 五月星牛肉麵
资讯:

今次去到观塘的骆驼漆揾野食,OP发现到呢间五月星牛肉面❤️不过今次我哋就冇食到佢哋招牌嘅牛肉面~下次有机会再试🤣反而我哋试左佢的其他野~~宫格餐$88宫格餐好正~贪佢可以满足我5个愿望😍一次过叫齐蒜泥白肉、台湾肠、盐酥鸡、地瓜条、卤肉饭~~如果一个人嚟讲,每样食少少,又唔会太多,都唔错😍😍最紧要系我哋样样野都想试,呢个餐可以一次过平平地试晒🤣🤣🤣刈包$39见到好多人都食刈包~我哋都叫左个试下😍入面超大旧五花肉,有好多酸菜配搭住,仲有啲花生碎,甜甜酸酸都几过瘾~~口感都几特别👍而且个包热辣辣~包身仲好软,跟住个蒸笼上~卖相唔错👍起司肉松蛋饼$42饼底系葱抓饼,所以表面香脆,充满咸咸地葱香味😍芝士🧀都算几多,芝士同鸡蛋两者混合埋一齐软软糯糯~呢个我都几钟意👍👍白灼时蔬$28时蔬系生菜🥬配搭豉油同蚝油~~都算大大碟,可以中和返D浓口味~~豆腐避风塘$16由于我哋8:30后入座,所以有三款避风塘小食做紧半价优惠😍我哋叫咗避风塘豆腐,豆腐香脆嫩滑,新鲜炸出嚟,仲系热辣辣🤩而且豆腐充满避风塘的香辣惹味~👍百香果益力多$28百香果味的益力多~~味道都唔错😊今次的感觉都唔错~下次有机会可以试埋其他野❤️五

宫格餐$88

刈包$39

起司肉松蛋饼$42

白灼时蔬$28

豆腐避风塘$16

百香果益力多$28
百香果味的益力多~~味道都唔错😊

今次的感觉都唔错~下次有机会可以试埋其他野❤️

五月星牛肉面 (观塘)
观塘开源道60号骆驼漆大厦第三座11楼F室
  • 刈包