2024-12-18 0 浏览
上网见到呢间食德国咸猪手好出名,今日我都嚟食下🤤Lunch hour过嚟食,咸猪手有2人餐set lunch😉 跟餐仲有饮品同埋餐汤,几抵食。呢间嘅德国咸猪手,真系好大份。上枱已经切好,离左骨,直接就可以食好方便😉猪手个皮超级香脆,仲脆过薯片😂最正系猪手皮同埋肉中间𠮶层少少哋嘅脂肪!好甘香,又滑,味道真系好正👍🏻猪手肉亦好鲜嫩👍🏻而且啲肉大大嚿,食完真系好满足😌满足晒食肉兽嘅欲望仲叫咗个安格斯汉堡:有两层汉堡肉夹住中间芝士🤭汉堡肉都几Juicy,加埋芝士同烟肉嘅咸香👍🏻系好正宗美式汉堡嘅味道😉都好好味小食叫咗个炸鱿鱼圈,系炸得几脆嘅,个味道就咸咗少少🤏 呢间餐厅食物整体都好高质素,又坐得舒服,D staff 都好勤快👍🏻见佢出咗个新嘅节庆Menu都好吸引🤩圣诞同农历新年过嚟食都得。决定咗圣诞假期再约朋友过嚟食埋其他正嘢😉
上网见到呢间食德国咸猪手好出名,今日我都嚟食下🤤

招牌德国咸猪手

猪手个皮超级香脆,仲脆过薯片😂

安格斯汉堡

仲叫咗个安格斯汉堡:有两层汉堡肉夹住中间芝士🤭
汉堡肉都几Juicy,加埋芝士同烟肉嘅咸香👍🏻
系好正宗美式汉堡嘅味道😉都好好味

小食叫咗个炸鱿鱼圈,系炸得几脆嘅,个味道就咸咗少少🤏
酥炸鱿鱼圈

安格斯汉堡