<坚离地脆> 📍坚尼地城🔸必食怀旧足料松软芒果啫喱蛋糕 🤩 🔸新派旧式西饼店 😋 足料又抵食!芒果啫喱蛋糕 ($25) — 好 耐 无 食 过 啫 喱 蛋 糕 啦 !!!(尖叫Mode)先讲佢嘅包装,啫喱蛋糕嘅切割呈直角90” 📐,完美嘅切角用透明胶盒装住。晶莹剔透嘅啫喱入面随意分布住切割好嘅芒果布甸 🤤🤤🤤 多重感受嘅啫喱蛋糕。啫喱层之间由咖啡朱古力味嘅Sponge cake分隔,小许唔肥腻嘅Cream夹系中间做分隔,除此之外冇多余特色交集,就系呢种纯粹!成就左一个出色嘅啫喱蛋糕!时代嘅变迁,推陈出新嘅蛋糕款式,令人差啲忘记其实最简单嘅味道,其实就系最好嘅味道 🥹 其实佢最出名嘅应该系佢嘅曲奇饼 🤣🤣🤣 $58半磅几抵食!我首推伯爵茶味曲奇,茶味香!味道足!食落脆!又唔会过甜!好食!😎👍🏼
<坚离地脆> 📍坚尼地城
🔸必食怀旧足料松软芒果啫喱蛋糕 🤩
🔸新派旧式西饼店 😋 足料又抵食!

芒果啫喱蛋糕

外卖自取