2024-08-31 1004 浏览
经友人推荐,嚟到呢到食下地道私房菜庆祝友人生日🥳入到去环境都算干净同寛敞👍🏻 叫咗2个前菜,4个主菜前菜🥢✨招牌芝麻虾多士大推大推,虾多士好松脆😋😋😋表面仲有炼奶,食落比起炸馒头加炼奶更出色👍🏻✨芥末爽鱼皮芥末味好强劲,友人都好钟意食呢个前菜,不过我唔系好食得惯冻既鱼皮,感觉滑潺潺有啲奇怪,如果唔怕呢种质感既朋友可以一试🥳主菜🍴🌟葱爆烧汁鳝球煲葱爆烧汁好惹味😍略嫌鳝球份量有啲小🌟招牌家乡炒米见呢个炒米粉喺餐牌上有厨师推介icon👨🏻‍🍳就试试佢,米粉炒到唔太干而且条条分明👍🏻👍🏻 味道岩岩好,值得encore🥰🍓士多啤梨骨士多啤梨骨冇咩士多啤梨味😂似生炒排骨既味多啲,骨多肉小,个人麻麻呢款菜🥩酥炸牛仔粒见到隔离几枱都有叫呢个菜就叫嚟试试佢😆眼见炸得好劲但食落入面既牛仔粒仲系好鲜嫩,一啲都唔干身,牛仔粒冇加太多调味,所以会有泰式辣酱俾我地点,外脆内鲜甜再加上泰式既辣酱调味,出色出色!!呢款菜好岩配番杯啤酒啤啤佢🍺
经友人推荐,嚟到呢到食下地道私房菜庆祝友人生日🥳

入到去环境都算干净同寛敞👍🏻 叫咗2个前菜,4个主菜
前菜🥢