2022-05-04 101 浏览
终于放宽四人一台,嗱嗱声约朋友食转放题先🎉,今次拣咗旺角嘅乐天大喜屋位于创兴广场,预早book定位12点就开始食啦,餐厅地方好大座位又多,用QR code落单,环保又方便,仲可以睇返自己叫左咩野食,唔怕重覆。餐厅门口就有好大个雪柜放饮品,仲有我最钟意的无糖茶、果汁、啤酒🍻刺身嘅款式好多啊,有三文鱼、油甘鱼、希灵鱼、甜虾、虎虾、牡丹虾、带子、北寄贝😍肥美又鲜甜,牡丹虾真系好大只又弹牙爽口,除咗刺身又点少得叫埋寿司呢😁我就最钟意火炙系列,芝士蟹棒黄金、烧火炙三文鱼腩、海盐烧左口鱼裙边都好好食😋系时候食返啲熟悉暖下肚,推荐极上花胶盛宴,花胶炆到好林,女士们可以补充下骨胶原😍仲有蒜片炒牛柳粒,充满牛油香味,又唔会靭。仲有个上汤烩大虾球都几出色,大虾够晒弹牙👍🏻烧物又点少得羊架,芝麻鸡翼,榴连球🥰最后食埋甜品,雪糕、雪条、豆腐花、布甸等等咩都有😃其实自助区仲有好多热食,一次试唔哂咁多野食呀,下次再食过🤩

烧物又点少得羊架,芝麻鸡翼,榴连球🥰