2024-07-09 242 浏览
平时忙于工作好难成日飞去韩国食酱油蟹,难得竟然喺香港俾我揾到韩国空运直送新鲜酱油蟹,梗系要嚟试一试!▫️酱油蟹拌面 🦀🍜 $298不得了,真系要极力推介大家试一试佢哋嘅酱油蟹拌面!餐厅将新鲜嘅酱油蟹肉铺满整个冷面,满满嘅新鲜蟹肉,配搭爽脆嘅蟹子,夏天食既清爽又好味,必点!▫️新沙洞招牌酱油蟹拼盘 🦀🦐 $298一只酱油蟹绝对唔够喉,所以我哋另外都加咗餐厅招牌嘅酱油蟹拼盘,一问至知原来餐厅使用韩国产最顶级的延平岛膏蟹!啖啖蟹膏又厚肉真系冇得弹!餐厅每个星期都有两转新鲜来货,难怪咁新鲜❤️▫️ 铁板烧济州黑毛猪配生菜拼盘 🐖$188呢道菜绝对满足到想食韩式烤肉嘅你,半肥瘦嘅黑毛猪肉用铁板烧焦脆又Juicy,包埋新鲜生菜一齐食一流🥰▫️ 韩式辣炒猪肉配生菜 $158整体猪肉超足料!每嚿肉都好入味,以韩式辣酱烹煮,带甜味微辣感觉超开胃!▫️新沙洞炸鸡 - 甜辣味及蒜蓉酱油味 🍗 各$95/半份因为想试多啲口味,所以叫咗两个半份嘅炸鸡❤️即使半份份量亦十足,大大嘅鸡球炸至香脆,入边鸡肉嫩滑又多汁,好适合配搭韩式啤酒同烧酒一齐享用!💬 最近餐厅仲做紧酱油蟹优惠$198 ,星期一至四全日供应,星期五六就只限七点

▫️酱油蟹拌面 🦀🍜 $298

▫️新沙洞招牌酱油蟹拼盘 🦀🦐 $298

▫️ 铁板烧济州黑毛猪配生菜拼盘 🐖$188

▫️ 韩式辣炒猪肉配生菜 $158

▫️新沙洞炸鸡 - 甜辣味及蒜蓉酱油味 🍗 各$95/半份

💬 最近餐厅仲做紧酱油蟹优惠$198 ,星期一至四全日供应,星期五六就只限七点前,不过公众假期无优惠架!想用呢个优惠嘅话就记得一定要电话订座啦大家💕