2023-12-21 125 浏览
今日一于黎铜锣湾city’super呢间日式餐厅食饭🍚,见佢哋的天妇罗🍤好正,大件又足料。今晚就一于食天妇罗主菜,再加沙律就健康又滋味。食物⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️是日海鲜丼🍚日式刺身鱼生丼系一碟色香味俱全嘅美食!首先,鱼生份量多且新鲜,每块鱼片都鲜艳美丽。虾嘅肉质鲜嫩爽脆,蟹子呢啲蟹籽更系层层叠叠,口感丰富之余都带嚟一啲咸香味,令人愈嚟愈食得多。再嚟讲吓海胆,呢款美味可谓鱼生之王!佢嘅鲜甜味道,唔得了!一咬落去,滑嫩𠮶阵遍布口腔,真系好幸福!而最后都唔少得带子同三文鱼子,带子嘅鲜美配上三文鱼子咸香,绝对令人回味无穷。总括嚟讲,日式刺身鱼生丼绝对系一碟鲜美、多层次嘅美食。鱼生新鲜丰富,配搭有层次感,不同鱼种嘅滋味结合出鲜美嘅味觉享受。试过食过𠮶刻,各位嘅表情一定会同我一样:😋 😍 🤩 😄 😊 😁广岛吉列蚝🦪果然系靓蚝,新鲜肥美又鲜甜,炸过都系好有鲜味😋外皮非常酥化,蚝肉满满蚝鲜味,滋味绝不惹少。博多屋绢豆腐&牛油果沙律🥗牛油果够新鲜,净系呢点已经好加分👍博多屋的绢豆腐豆香十足又嫩滑,加埋葱花和洋葱🧅,味道更香更鲜更甜。

食物⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
环境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️