2022-12-28 134 浏览
之前食過同一個集團嘅幸福鳥 今次試下埋行居酒屋風格既幸匠燒 🫶🏻 首先講個環境真係非常靚 裝修到成個日式神社⛩️ 佢有啲小包廂落左廉之後又有私隱度 值得一讚呀!✨⁡🍁幸の楓 𝗱𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿 𝘀𝗲𝘁 (𝗰𝗶𝘁𝗶 𝗯𝗮𝗻𝗸優惠價$𝟲𝟴𝟴) 🍁⁡先付: 雜錦刺身沙律椀物:清酒煮蜆向付: 幸の卷燒物:雞腿肉、雞軟骨、牛舌芯、草莓野菜卷、菠蘿野菜卷御食: 咖喱豆乳烏冬⁡本身以為個set 唔算多野食但最後係飽到行唔郁咁滯😂 淨係前菜都相當吸引 雜錦刺身沙律勁多角切刺身 而個清酒煮蜆粒粒都脹卜卜好鮮甜燒物方面店員會預先將未燒嘅拼盤攞俾我哋睇下 個草莓野菜卷同菠蘿野菜卷真係好食到舔舔脷 冇諗過士多啤梨同豚肉會咁夾 問咗店員,原來佢哋仲加咗煉奶所以食落會甜甜地✨ 牛舌心都相當高質🫶🏻 鍾意食串燒嘅朋友我覺得呢間真係千萬不要放過呢!⁡

先付: 雜錦刺身沙律
椀物:清酒煮蜆
向付: 幸の卷
燒物:雞腿肉、雞軟骨、牛舌芯、草莓野菜卷、菠蘿野菜卷
御食: 咖喱豆乳烏冬