2021-07-13
佢既位置都好好揾,价钱都好合理💕装修就真系普普通通,真系会有啲去左泰国夜市既餐厅feel🤣但全部既卖相都唔差同埋好吸引既🤤🤤(听讲佢既船河好多泰国领仕人员都慕名而来,大家可都试下!)-👅:泰式湿炒河$50尼估个真系必食之一!佢既河粉系专门系泰国入货,系香港好少食到而且好入味。.👅:蟹肉炒饭$58佢既卖相好吸引,但镬气唔太够, 食唔到粒粒分明,但就真系食到蟹肉🤤🤤.👅:酸辣生菜包$78生菜包好多餐厅都有,虽然简单但却好难做得好食,但呢度嘅生菜包味道偏酸小小,好开胃,佢既生菜包唔会话太多水,因为我好惊食到后面,一边食啲汁一边滴😅.👅:香茅香芒炸生鱼 $168*必叫*无错🤣又系必叫!因为真系好出色!佢既炸皮唔会话太厚,而且旧旧都好多鱼肉,同埋佢既味道都好吸引,劲有卖相,唯一缺点就系唔够我食🤣🤣.👅:迷你小食拼盘$82分别叫左虾饼和素春卷,佢既虾饼真系不得了🤣一咬落去劲弹牙,炸粉唔会话太多太厚,而且好入味。-
👅:泰式湿炒河$50
👅:蟹肉炒饭$58