2024-09-25 638 浏览
放假又系时候周围揾野食,同朋友黎太和走走,系网上揾到呢间果子餐厅试试,估唔到午餐选择都好多,我同朋友都比佢嘅海南鸡吸引到,就叫左海南鸡掺掺,碗粉一黎到真系比佢香气吸引,奶白色汤底一见到即刻要试一啖汤,好浓厚嘅汤底,真系好味嘅,两种粉底有互相配合嘅效果,好夹。个鸡真系超滑超滑个只,唔单只无骨,个鸡位置仲好靓,见到个色泽都好吸引,而且佢嘅酱汁一啲都唔hea,有三种味,我三只都有点,三只都好夹个滑海南鸡,鸡肉都唔会小,好够食,我地两个叫左两个小食,一个系沙嗲鸡串,佢个沙嗲酱好香好好味,鸡肉都好滑,炸虾卷都系即炸好脆好味。最后紧系要饮返杯咖啡,我就叫左朱古力咖啡,估唔到都好饮,朱古力味味浓而香,朋友杯杯茶奶茶都话好香好滑。