2022-09-29
浮夸海神珍珠号喺story介绍咗比大家,好多人以为佢系Cocktail,仲谂点解小编可以咁饮得,其实系误解😂 呢个其实系分开咗24小杯嘅seafood platter!每杯嘅小食同酱汁都好夹,其中我最欣赏嘅系海鲜生蚝杯, 鲜甜美味😋生蚝成shot咁样同海水饮落口,滑lutlut, 真系好爽,聪明嘅设计😎 另外叫嘅两样主菜都系以海鲜为主,每样海鲜都爽口弹牙,比萨个底仲要新鲜焗起,脆卜卜同埋好多芝士🧀有拉丝感😍 每个人都叫咗一杯饮品,我就觉得我自己个杯Poseidon’s Treasure系最特别,用一个木盒装著,一打开有干冰同发光冰粒,仲因为有好多生果攞设🍎🍊所以打开系色香味俱全!好似月光🌕宝盒😍 总体而言,餐厅所有嘢食都打卡感,好味同埋价钱合理,推介推介꧁☬小编食左咩☬꧂✅海神珍珠号 (4杯系蟹肉酱汁鲍鱼配鱼子杯,4杯系血腥玛莉大虾杯,4杯系金箔鱼子酱泰式蟹肉杯,同埋12 杯嘅海鲜生蚝🦪杯)✅海神比萨🍕✅海鲜意大利饭✅布朗尼配雪糕✅Poseidon’s Treasure 🍸✅Chocolate journey ✅Rainforest (◔◡◔) ♥ 人均伤害💰: $400♥
总体而言,餐厅所有嘢食都打卡感,好味同埋价钱合理,推介推介
꧁☬小编食左咩☬꧂
✅海神比萨🍕