2024-05-22
无谂过系香港都还原到明洞路边摊😆仲食到济洲岛名物同埋变奏版米酒,唔算好平但物有所值,回头指数急升~⭐️⭐️必食:铁板烧济州黑毛猪HK$188 x 招牌原粒蜂巢蜜米酒(2人份)HK$98店员好好,见我哋鸡手鸭脚即刻帮手烧埋,黑毛猪肥瘦交融,入口油香爆发!蜂巢蜜米酒用咗原粒蜂巢,令米酒更易入口,意外地好味,平时唔多饮酒嘅我都队咗几杯😉⭐️抵食又大份:招牌炸鸡半份HK$95,炸鸡入味又唔多炸粉,配蜜糖芥末啱啱好,仲有6件咁多,食到一半已经好饱;韩式酱牛肉配生菜HK$168腌得几好,仲系肥肉较少𠮶种手切牛,正!PS另外追加咗麻油紫菜饭HK$18+ 生菜拼盘HK$28======================好近地铁站,经yoho mall行几分钟就到#hkfood#香港小店#韩风小店#济州黑毛猪#蜂巢蜜米酒#韩国米酒#韩式炸鸡#元朗#元朗美食
店员好好,见我哋鸡手鸭脚即刻帮手烧埋,黑毛猪肥瘦交融,入口油香爆发!蜂巢蜜米酒用咗原粒蜂巢,令米酒更易入口,意外地好味,平时唔多饮酒嘅我都队咗几杯😉 ⭐️抵食又大份:招牌 炸鸡半份HK$95,炸鸡入味又唔多炸粉,配蜜糖芥末啱啱好,仲有6件咁多,食到一半已经好饱;韩式酱牛肉配生菜HK$168腌得几好,仲系肥肉较少𠮶种手切牛,正! PS另外追加咗麻油紫菜饭HK$18+ 生菜拼盘HK$28
======================
好近地铁站,经yoho mall行几分钟就到
#hkfood#香港小店#韩风小店