牧羊少年咖啡馆要加一味道评分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☀️英式早午餐 $128有我中意既yogurt😍开心有两条肠都几多😂平时食开得一条炒蛋都滑 加埋上面既黑松露酱就锦上添花啦^^☄️炙烧荷兰汁猪肉排 $88有十旧超厚又大旧既猪排👍🏻份量好多🤭4个人share都好够 我两个人食真系多得济啦😂😂好juicy好好食🥹🥹有surprise到我! !配埋个类似蛋黄酱既野~nice! 有解到少少腻~☄️芒果茉莉忌廉芝士奶盖茶(冻) $52好饮!真系有淡淡的茶香~~芝士奶盖都系jeng的🤫🤫☀️玛琪雅朵咖啡 Espresso Macchiato (热) $36男朋友饮,苦的😂❤️‍🔥餐厅的风格以啡色调为主,令人放松🤭❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow @gulugirl102 ~话比我知你有睇,比啲动力我丫❤️‍🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~
牧羊少年咖啡馆

有两条肠都几多😂平时食开得一条
炒蛋都滑 加埋上面既黑松露酱就锦上添花啦^^
炙烧荷兰汁猪肉排

☄️炙烧荷兰汁猪肉排 $88
好juicy好好食🥹🥹有surprise到我! !
配埋个类似蛋黄酱既野~nice! 有解到少少腻~

☄️芒果茉莉忌廉芝士奶盖茶(冻) $52
好饮!真系有淡淡的茶香~~
芝士奶盖都系jeng的🤫🤫

男朋友饮,苦的😂

❤️‍🔥餐厅的风格以啡色调为主,令人放松🤭

❤️‍🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~
英式早午餐
炙烧荷兰汁猪肉排