2021-09-13 308 浏览
鸡记装修完开返之后去咗一次,但系上次去竟然无晒炸紫菜墨丸得普通墨丸🥲 所以唯有再去挑战! 装修完嘅鸡记比之前好坐咗好多,干净企理左!! 嘢食方面就冇乜唔同到,系多咗个小食拼盘!之前去亲都系晏昼,次次都系食过炸紫菜墨丸捞粗再加个炸云吞,已经好饱根本试唔到其他嘢。小食拼盘($68)入边有炸云吞,炸墨鱼饼同鱼片头!一次过满足晒三个愿望🧚🏻🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♀️ 鱼片头同炸云吞都必食!!炸紫菜墨丸之前已经好好味,老板话依家仲有改良版,再加多啲墨鱼头入个墨丸度令到佢更加有咬口更弹牙,大家可以试吓!今次仲食左个榄菜肉卷,即叫即整!外层既腐皮炸到好香脆,入面卷着啲肉碎马蹄榄菜,口感非常之丰富!但系一个order成条真系太多喇,下次约啲超级大食嘅朋友同我一齐分享😆

牛三宝面
炸紫菜墨丸捞粗