呢只片皮鸭好惊喜😱望住师傅切到爆晒汁,认真不得了🤤仲要块么么皮薄过纱!大癫呀!讲到京菜必食,除咗片皮鸭🦆仲有酸辣汤🌶️呢个酸辣汤又系另一惊喜之作!有麻辣味之余,醋酸味亦都好突出!入面淡淡足料,绝对唔系开水沟稀嘅鼻涕😌如果人够多,都推荐大家叫埋原条松子桂鱼😋酱汁酸甜,鱼身炸到松化香脆而干爽,鱼肉仲keep到滑身😉我哋每人食咗半条都唔觉腻😜甜品就推荐拔丝苹果同高力豆沙香蕉🤩拔丝好高水准👍🏻食落口感爽脆分明而完全唔会痴牙🦷高力豆沙都做到好有空气感☺️估唔到呢间新餐厅由头食到尾都系惊喜❣️主打京菜但食物走平民价钱🤑大部份菜式都有得拣大/中/细份量🍽️人多人少都食到,真心推荐聚餐必去🎈
北京填鸭半只

酸辣汤