2022-06-30 4300 浏览
片皮鸭 疫情之下终于放宽 ,可以同屋企人坐埋一台,出街饮下茶倾下偈,食下片皮鸭放松下🤤见住个侍应拎住一只啱啱出炉嘅鸭 ,喺你侧边一块一块咁切啲皮出嚟,都真系越睇越肚饿,越睇越流晒口水😋 不过其实我食片皮鸭,真系唔钟意包住嚟食,我系钟意直接点酱食, 虽然系比较邪恶,但系我好钟意成口油脂嘅感觉,依到嘅鸭皮口感香脆,味道油润而且好香口, 食完嘢𠮶阵余香,都好令人回味😍文华轩#天天饮食 #天天饮食_北角评分:8/10#片皮鸭 #roastedduck #上海菜 #烤鸭 #文华轩 #hkig #北角汇 #ilovesharefood #hkfoodblogger #foodblogger #foodphotography #hkstyle #foodphotos #相机食先 #一路食一路post #手机食先 #全力食 #日日食 #instafood #hkfoodies #yummy #delicious #duck
片皮鸭

文华轩