2022-04-27 94 浏览
𝘀𝗲𝗰𝗼𝗻𝗱 𝘃𝗶𝘀𝗶𝘁 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘂𝗿𝗮𝗻𝘁 𝗶𝗻 𝗮 𝘆𝗲𝗮𝗿🍴 𝗶 𝘁𝗿𝗶𝗲𝗱 𝘀𝗼𝗺𝗲 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲𝗶𝗿 𝗱𝘂𝗺𝗽𝗹𝗶𝗻𝗴𝘀 𝗹𝗮𝘀𝘁 𝘁𝗶𝗺𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝘁𝗵𝗲𝘆 𝘄𝗲𝗿𝗲 𝗮𝗹𝗹 𝗮𝗺𝗮𝘇𝗶𝗻𝗴! 𝗺𝘆 𝗳𝗮𝘃𝗼𝗿𝗶𝘁𝗲 𝗼𝗻𝗲 𝘄𝗼𝘂𝗹𝗱 𝗯𝗲 𝗸𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗯𝗲𝗲𝗳 𝗱𝘂𝗺𝗽𝗹𝗶𝗻𝗴𝘀 𝗮𝘀 𝗶𝘁'𝘀 𝗺𝗲𝗮𝘁𝘆 𝗮𝗻𝗱 𝗳𝗹𝗮𝘃𝗼𝗿𝗳𝘂𝗹😋 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗹𝗼𝗼𝗱 𝘀𝗮𝘂𝘀𝗮𝗴𝗲 𝘀𝗼𝘂𝗽 𝗶𝘀 𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆 𝗮𝗻𝗱 𝗿𝗶𝗰𝗵 𝗼𝗻 𝗮 𝘀𝗮𝗹𝘁𝗶𝗲𝗿 𝘀𝗶𝗱𝗲! 𝗯𝗶𝗹𝗹 𝗶𝘀 𝗻𝗼𝘁 𝗰𝗵𝗲𝗮𝗽 𝗯𝘂𝘁 𝘄𝗼𝗿𝘁𝗵 𝗮 𝘁𝗿𝘆!.上年嚟过韩屋已经觉得佢哋嘅韩式饺子好惊艳,之后睇返先知原来佢哋主打无味精养生汤,无试过韩式血肠所以叫咗个血肠汤嚟试,原来系将肉碎同粉丝灌入猪大肠再蒸煮而成,加埋牛骨汤底同饭食落暖胃又满足!原味拌饭无跟任何肉类但又劲足料,捞埋另上嘅虾米仔几香,同埋第一次见红米底嘅拌饭😂 今次都有encore返牛小排煎饺,爆馅又够juicy,必叫!
饺子皇
血肠汤