2018-07-19
👉🏻海虾肉饼竹筒饭🎋💲32块虾肉饼大旧得嚟好多虾👍🏻唔会话食到一半冇晒啲肉得啲饭🤣加块个甜豉油就够晒味😗(不过其实个虾肉饼姐系虾饺肉嘅放大版😹旧肉都几滑嘅🤔)〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰👉🏻戚风班兰马拉糕💲24超好食💚💚💚💚💚虽然佢绿到好似加左劲多色素咁但佢个班兰味真系好出😻食完唔会好似一般马拉糕咁会觉得口干🤣〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰👉🏻鲜上肉响玲肠(6件)💲29好大碟好抵食😗又好特别 望落似炸两但食落口感好唔同🤔佢个响玲入面又系有啲虾肉饼 外脆内软🤤三重口感🤣〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰👉🏻师傅冬荀鲜虾饺(2件)💲20呢个个皮有啲厚 仲要之前叫左两碟都有虾肉饼搞到呢个感觉超平凡😹〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰👉🏻咸香黑鱼子蒸烧卖(2件)💲20粒虾好细🤥黑鱼子感觉一般冇咩特别😕〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰To conclude: 个人认为呢间一定要食啲出面茶楼冇嘅嘢先好食🤣班兰马拉糕一定要食😛💚
👉🏻戚风班兰马拉糕💲24
👉🏻鲜上肉响玲肠(6件)💲29